keskiviikko 21. lokakuuta 2015

aamutalli ja ratsastus 18.10

 
 
Oli pakko aloittaa postaus tolla pontson mahtavalla edustuskuvalla :D!
Ronja tuli meille lauantaina ja sitten oli meillä neljä yötä.
Kuvattiin sunnuntaina aamutallista ja ratsastuksista jotain videoita
 ja tänään jaksoin editoida ne loppuun.
 
Sunnuntaina heräiltiin puol kymmenen aikoihin ja lähdetiin suoraan aamutalliin syötyämme jotain aamupalaa. Vietiin ekaksi heinät ja vedet ja sitten hepat ulos. Mentiin sisälle ja puolentunnin päästä kun hepat oli saanut jo aamuheinät syötyä niin lähdimme hakemaan hevoset sisälle ja kun oltiin varustettu niin lähdettiin kentälle. Tehtiin normi 5 minuutin alkukäynnit ja sen jälkeen keräiltiin ohjat ja taivuteltiin hevosia molempiin suuntiin.

Sitten kun molemmat kulki käynnissä joten kuten oikein päin aloteltiin ravailemaan ja tein pontsolla paljon ympyröitä asetellen sitä molempiin suuntiin. Aloteltiin tulemaan laukassa esteitä mitä oltiin tehty kentälle. Keskellä oli kolme estettä joissa oli 5väli ja ne olivat varsinkin harrille haastavat mutta lopetettiin sitten kun meni jotenkin hyvin. Sitten tultiin vähän aikaa yhtä yksittäistä ristikkona ja sitten isonnettiin pystyksi.


 
 Illempana juoksutettiin vielä taika liinassa ja oteltiin jotain muitakin kuvia.


 
Sitten puolessa väliä juoksutusta taika päätti tehdä jonkun ihme pyrähdyksen ja ronja tietenkin meni perässä :D Se juoksi talliin ja pikkusen aikaa rallitteli tuossa tallin pihassa ja tietenkin omppeli sitten innostui tarhassa juoksemaan. Saatiin taika kiinni ja juoksutus jatkui ihan normaalisti loppuun :D tuossa pari mahtavaa kuvaa tilanteesta..


 
 
Loppuun vielä nämä pontso ihanat haukottelukuvat!



 
...sekä taikan ihanat edustuskuvat!



 
TÄSTÄ PÄÄSET VIDEOON!

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti